Karriererådgivning

Karriererådgivning

Er du landet på den forkerte hylde, har du mistet din motivation, er du i tvivl om, hvor du kan og vil "shine" - eller trænger du blot til at sparre med en uvildig omkring din karriere og vej fremover?

Jeg har arbejdet med karriererådgivning i mere end 10 år - ofte som led i et lederudviklingsforløb, men nogle gange også isoleret - udelukkende med fokus på karrieren. 

Karriererådgivningsforløb

Et karriererådgivningsforløb sammensættes individuelt og tager afsæt i den enkeltes personlige egenskaber, styrker, interesser, motivation, prioritering, drømme og ønsker til et liv i balance.

 

Mangler du en mentor, der kan udfordre dig?

Jeg arbejder som mentor - modsat coaching er mentoring pr. definition en samtaleform, hvor en mere erfaren person hjælper en, der er mindre erfaren, til at opnå perspektiv, viden og se nye muligheder. Du vil derfor opleve, at jeg udfordrer, stiller spørgsmål og selv kommer med råd og vejledning. Det er ikke bare en hyggesnak - din udvikling er min motivation - og jeg hjælper dig med at blive afklaret, finde retningen, energien og viljen.

Sådan foregår det

Et karriererådgivningsforløb er individuelt og tager afsæt i den enkeltes personlighed, udfordringer og kontekst. Der arbejdes med konkrete redskaber og handlingsplaner. 

Karriererådgivningsforløbet aftales fra starten - og består oftest af 4-6 møder i løbet af 3 mdr.